Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αυξάνει τις τιμές των υπηρεσιών της όπως το Apple TV+

*
Στο χορό των αυξήσεων μπαίνει άλλη μια εταιρεία από το χώρο της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα η Apple. Η εταιρεία ανακοίνωσε άνοδο της μηνιαίας συνδρομής για τις υπηρεσίες της όπως το Apple TV+, το Apple Arcade και το Apple News+, ενώ και τα διάφορα πακέτα θα κινηθούν παρόμοια.

Για τις υπηρεσίες News και Arcade αυτές είναι οι πρώτες αυξήσεις που γίνονται μετά τον Νοέμβριο του 2019. Το Apple TV+ αυξήθηκε πέρσι κατά 40% (από τα 4,99 στα 6,99 δολάρια) και πλέον πηγαίνει στα 9,99 δολάρια το μήνα.


Τα Arcade και News+ πάνε από τα 4,99 στα 6,99 και από τα 9,99 στα 12,99 δολάρια. Τα ετήσια πακέτα του Apple TV+ ανεβαίνουν από τα 69 στα 99 δολάρια, ενώ και το Apple One bundle ανεβαίνει στο Individual πακέτο στα 19,95 δολάρια (από τα 16,95), στο Family πακέτο στα 25,95 και στο Premium πακέτο στα 37,95 το μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*