Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ιστορία της Disney σε μια πανάκριβη συλλογή: 100 ταινίες σε Blu-ray (video)

*
Η Disney ανακοίνωσε την απόλυτη συλλογή για τους fans της που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Συγκεκριμένα, το Disney Legacy Animated Film Collection θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 14 Νοεμβρίου και οι προ-παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 1000 δολάρια και περιλαμβάνει ταινίες από τις Disney και Pixar, προσφέροντας πολλές σημαντικές στιγμές στην ιστορία της «μαμάς-εταιρείας». Οι φίλοι της Disney θα βρουν ακόμη και ταινίες από το 1937 (όπως τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους), αλλά και πιο σύγχρονες, όπως τα Toy Story, The Incredibles, The Black Cauldron, Frankenweenie και Robin Hood. Στις θήκες των Blu-ray θα υπάρχουν ακόμη και art από τις ταινίες, καθώς και πληροφορίες για τους χαρακτήρες τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*