Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά The Last of Us υποδέχεται σκηνοθέτες των Succession και Loki για τη δεύτερη σεζόν

*
Με αρκετούς νέους σκηνοθέτες γνωστών επιτυχιών θα επιστρέψει η τηλεοπτική σειρά The Last of Us για τη δεύτερη σεζόν της. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τέσσερις νέοι σκηνοθέτες που θα αναλάβουν από τουλάχιστον ένα επεισόδιο.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Deadline, στην παραγωγή του δεύτερου κύκλου θα προστεθούν οι Mark Mylod (που πρόσφατα κέρδισε το Emmy για το Succession), Perry Mason (Corrado), Stephen Williams (Watchmen) και Kate Herron (Loki Season 1).


Ο Peter Hoar (υποψήφιος για Emmy για το Season 1 Episode 3 “Long, Long Time”) αναμένεται επίσης να επιστρέψει, όπως στη θέση τους θα βρεθούν ξανά οι Craig Mazin και Neil Druckmann. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει η σειρά, με τις φήμες να μιλούν για το 2025.

Στο cast έχουν προστεθεί πάντως οι Isabela Merced (Dina), Kaitlyn Dever (Abby) και Young Mazino (Jesse). Οι Bella Ramsey και Pedro Pascal παραμένουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως Ellie και Joel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*