Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η παραγωγή του The Mandalorian Season 4

*
Φαίνεται πως τα πράγματα με την παραγωγή του The Mandalorian Season 4 για το Disney+ δεν πάνε όπως αναμένονταν. Η απεργία των σεναριογράφων δημιουργεί εκ νέου προβλήματα στο Hollywood και φαίνεται πως η παραγωγή της Disney είναι μία από αυτές που θα… πληρώσει τη νύφη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, η παραγωγή και τα γυρίσματα για το νέο κύκλο επεισοδίων ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Προς το παρόν όλοι ελπίζουν να υπάρξει αίσιο τέλος και να βρεθεί η χρυσή τομή για να μπουν ξανά σειρές και ταινίες σε φουλ ρυθμούς, αλλά δεν υπάρχουν τέτοια δείγματα ακόμη. Και με δεδομένο ότι για μια τριετία το Hollywood δέχτηκε μεγάλο πλήγμα με τον κορονοϊό και τα γυρίσματα που ακυρώνονταν λόγω των κρουσμάτων, οι ειδικοί αναφέρουν πως θα πρέπει όλες οι πλευρές να βρουν άμεσα λύση για να μην καταλήξουμε σε άλλη μια χαμένη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*