Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί τελικά η πρεμιέρα της ταινίας Deadpool 3

*
Η απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών στοίχισε τελικά στην ταινία Deadpool 3. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες του εξωτερικού, η μισο-τελειωμένη (αυτή τη στιγμή) παραγωγή δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση την πρεμιέρα που έχει ανακοινωθεί για τις 3 Μαΐου 2024 και έτσι μεταφέρεται για αρκετά αργότερα. Όπως τονίζουν άνθρωποι κοντά στο project, ακόμη και αν μαζευτούν όλα τα στελέχη τις επόμενες εβδομάδες και αρχίσουν τα γυρίσματα, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει ο Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy), το σενάριο οι Rhette Reese και Paul Wernick (Deadpool, Deadpool 2) και θα είναι η πρώτη R-Rated ταινία στο Marvel Cinematic Universe.

«Μακάρι να ήξερα πότε θα κάνουμε πρεμιέρα. Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση από την 3η Μαΐου. Με την απεργία όλα είναι σε ρίσκο, έχουμε γυρίσει τη μισή ταινία, την έχουμε μοντάρει. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά για να τελειώσουμε την ταινία και να βγει το 2024», σημείωσε ο Levy στην ιστοσελίδα The Warp. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*