Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Glass Onion: A Knives Out Mystery του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery, sequel της ταινίας Knives Out του 2019, απέκτησε επίσημο trailer. Στη νέα ταινία, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες, πρωταγωνιστής είναι ξανά ο Daniel Craig, με τους Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick και Madelyn Cline να τον πλαισιώνουν.

Στο Glass Onion: A Knives Out Mystery, ένας δισεκατομμυριούχος (Edward Norton) προσκαλεί φίλους του σε ένα πάρτι μυστηρίου στο ιδιωτικό νησί που διατηρεί στην Ελλάδα, ονόματι Glass Onion. Εκεί, κάποιος καταλήγει νεκρός, δημιουργώντας πραγματικό μυστήριο σχετικά με την ταυτότητα του δολοφόνου. Ο ντεντέκτιβ Benoit Blank (Daniel Craig) θα αναλάβει την εξιχνίαση του εγκλήματος.


Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi, Looper), ο οποίος είναι και producer, μαζί με τον Ram Bergman (Papillon, A Tale of Love and Darkness). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου 2022, ενώ στο Netflix θα γίνει διαθέσιμη από τις 23 Δεκεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*