Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2023 έρχεται στο Netflix

*
Οι νέες προσθήκες στο Netflix είναι πάντα ευπρόσδεκτες, ειδικά αν μιλάμε για μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του τελευταίου διαστήματος. Το Talk to Me της A24 ξεκινάει να μπαίνει στην δημοφιλή πλατφόρμα ροής ενόψει του Halloween. Η ταινία φέρνει την Sophia Wilde ως Mia, μια έφηβη που βρίσκει δίοδο για μια εναλλακτική διάσταση με ένα ταριχευμένο χέρι που μια παρέα φίλων της χρησιμοποιεί για παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη τις 10 καλύτερες ταινίες δράσης του Netflix


Η Mia αναπτύσσει σχέση με το χέρι, το οποίο και ελέγχει ένα μοχθηρό πνεύμα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν οι Danny και Michael Philippou και στο cast περιλαμβάνονται ακόμη οι Alexandra Jensen, Joe Bird, Miranda Otto, Zoe Terakes, Otis Dhanji, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Ari McCarthy και Sunny Johnson. Το Talk to Me έκανε ντεμπούτο στο 2023 Sundance Film Festival και η Α24 πήρε τα δικαιώματα διανομής.


Έκανε άνοιγμα 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office την πρώτη εβδομάδα και ετοιμάζεται ήδη το sequel του με τίτλο Talk 2 Me.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*