Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO αποκαλύπτουν στοιχεία του σεναρίου

*
Νέα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως φαίνεται το σενάριο περιλαμβάνει αρκετά από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού.

Το clip γυρίστηκε στο κέντρο του Calgary και παρουσιάζει δυναμεις του στρατού να κινούνται στους δρόμους της πόλης.


Καθώς τα οχήματα προχωράνε, κοκκινες φωτοβολίδες εκτοξεύονται από τα κοντινά κτίρια και ακούγονται πυροβολισμοί που έχουν τον ρόλο των πανηγυρισμών. Το πλήθος στους δρόμους φωνάζει "Freedom!" και "Fuck FEDRA!".



Στη συνέχεια υπαρχει μια σκηνή από την Pittsburgh Quarantine Zone, πιθανότατα πριν από τα γεγονότα του The Last of Us, την περίοδο που οι Hunters εκτόπισαν τη FEDRA από την ηγεσία της ζώνης και απόκτησαν τον έλεγχό της.

Ένα άλλο clip παρουσιάζει τη Bella Ramsey να προσπαθεί να περάσει από ένα πολύ μικρό κενό, πριν μπορέσει να ανοίξει μια πόρτα για να περάσει ο Pedro Pascal (Joel). Όπως ακριβώς στη σκηνή από το παιχνίδι.

Τέλος, ο λογαριασμός TheLastOfUsTV κοινοποίησε ένα ηχητικό, όπου ο Jeffery Pierce μιλάει για τον Perry, τον χαρακτήρα που υποδύεται.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*