Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προσφορά περιορισμένου χρόνου: κάντε εγγραφή στο Disney+ με €1,99 το μήνα

*
Μια νέα προσφορά «τρέχει» από σήμερα για το Disney+ και στη χώρα μας. Μπορείτε πλέον να κάνετε εγγραφή στην συνδρομητική υπηρεσία ροής εικόνας της Disney με μόλις €1,99 το μήνα για 3 μήνες. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα από το site του Disney Plus και έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την προσφορά από σήμερα έως και τις 20 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτό το offer θα πρέπει είτε να μην έχετε συνδρομή, είτε να έχει λήξει (δεν αφορά όσους έχουν ενεργό account με μέρες ακόμη μπροστά τους). Όπως τονίζει και η πλατφόρμα: «Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο σε όλους περιεχόμενο της The Walt Disney Company και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες αλλά και επερχόμενες κυκλοφορίες, όπως την τελευταία σειρά από το σύμπαν του Star Wars, «Ahsoka», τη νέα live-action εκδοχή της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» από τa Marvel Studios, την τελευταία ταινία της Pixar «Στο Στοιχείο τους», καθώς και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας όπως η σειρά «The Bear», παραγωγής FX, τη σειρά «Only Murders in the Building», «The Kardashians» και πολλά άλλα!».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*