Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Jason Bourne έρχεται από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Edward Berger

*
Μια νέα ταινία Jason Bourne είναι -όπως φαίνεται- στα σκαριά και μάλιστα με τον βραβευμένο Edward Berger στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η Universal αναζητά τρόπο να ανανεώσει το franchise και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Berger για την παραγωγή και σκηνοθεσία. Το franchise Bourne βασίζεται στα novels του Robert Ludlum και έχει «γράψει» πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Ο Matt Damon έπαιξε αρχικά το ρόλο του Jason Bourne στα Bourne Identity (2002), αλλά και στα μετέπειτα Bourne Supremacy και Bourne Ultimatum. O Jeremy Renner ανέλαβε το ρόλο μετά την αποχώρηση του Damon, αλλά ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε στην ταινία Jason Bourne του 2016 που ήταν ουσιαστικά ένα sequel του The Bourne Ultimatum. Ο Doug Liman σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, με τον Paul Greengrass να αναλαμβάνει όλες τις επόμενες, εκτός από το Legacy.


Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο, πάντως, αν ο Damon θα επιστρέψει και πάλι στον κεντρικό ρόλο. Ο Berger σκηνοθέτησε τη μεταφορά του All Quiet on the Western Front που έχει κερδίσει διεθνή διάκριση σε πολλά διαφορετικά βραβεία. Η επόμενη ταινία του θα είναι το Conclave, ένα βρετανικό θρίλερ με τους Ralph Fiennes, Stanley Tucci, Isabella Rossellini και John Lithgow, και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*