Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τηλεοπτική στέγη για το Star Trek: Prodigy μετά την ακύρωση από το Paramount Plus

*
Το Star Trek: Prodigy ακυρώθηκε από το Paramount Plus αλλά φαίνεται πως επιστρέφει σε νέα τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, το Netflix απόκτησε τα δικαιώματα της 3D animated σειράς που ακολουθεί την πορεία μιας ομάδας νεαρών aliens που βρίσκουν το εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο Protostar. Στο voice cast συμμετέχουν οι Brett Gray, Ella Purnell, Jason Mantzoukas, Angus Imrie, Rylee Alazraqui, Dee Bradley Baker, Jimmi Simpson, John Noble, Kate Mulgrew, Jameela Jamil, Jason Alexander και Daveed Diggs. Η σειρά ακυρώθηκε πριν από μερικούς μήνες μαζί με τα Grease: Rise of the Pink Ladies, The Game και Queen of the Universe και αφαιρέθηκε εντελώς από την γνωστή πλατφόρμα ροής. Οι fans της ξεκίνησαν μια καμπάνια με το #SaveStarTrekProdigy στα social media και φαίνεται πως έπιασε τόπο. Η πρώτη σεζόν της σειράς έρχεται στο Netflix μέσα στη χρονιά, ενώ η δεύτερη αναμένεται το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*