Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Η πρώτη του ζωντανή αθλητική μετάδοση θα περιέχει οδηγούς F1 και επαγγελματίες golfers (video)

*
Το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη ζωντανή αθλητική μετάδοσή του, με το The Netflix Cup, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω livestream από το Las Vegas τον Νοέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου, στις 13:00 (ώρα Ελλάδας), θα διεξαχθεί ένα τουρνουά γκολφ μεταξύ αθλητών που συμμετείχαν σε δύο επιτυχημένα shows της υπηρεσίας: το Full Swing (με επαγγελματίες golfers) και το Formula 1: Drive to Survive (με οδηγούς της F1).

Το εν λόγω τουρνουά θα διεξαχθεί στο Wynn Golf Club του L.A., όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τους Alex Albon (Williams Racing), Pierre Gasly (BWT Alpine F1 Team), Lando Norris (McLaren Racing) και Carlos Sainz Jr. (Scuderia Ferrari). Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 ομάδες και θα αγωνιστούν σε ένα 8-hole match. Οι δύο καλύτερες ομάδες θα προχωρήσουν στο final hole, ώστε να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο Netflix Cup.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*