Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix και Capcom ανακοίνωσαν το anime Onimusha

*
Το Netflix και η Capcom ανακοίνωσαν τη σειρά Onimusha, ένα anime που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά video games. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, Chief Director θα είναι ο Takashi Miike, Director ο Shinya Sugai, την παραγωγή έχει αναλάβει το Animation Studio, Sublimation, ενώ όσον αφορά το cast, ο Toshihiro Mifune θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί το μοντέλο του Musashi Miyamoto.



Με βάση την περιγραφή που δημοσίευσε το Netflix, "Βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου Edo και ο Musashi δεν είναι πλέον νεαρός άνδρας. Αναχωρεί μαζί με το θρυλικό Oni Gauntlet για να νικήσει το Genma. Οι 3D CGI χαρακτήρες και τα σχεδιασμένα στο χέρι backgrounds συνθέτουν έναν εξαιρετικό οπτικό τομέα. Το Onimusha αποκτάει νέα ζωή, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας".







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*