Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Andrew Scott είναι ο νέος γοητευτικός Ripley του Netflix (trailer)

To Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς Ripley. Είναι ένα ψυχολογικό δράμα, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Andrew Scott και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

"O Tom Ripley, ένας επαγγελματίας απατεώνας που προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη της αρχής της δεκαετίας του 1960, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον άστατο γιο του, Dickie Greenleaf, να επιστρέψει στο σπίτι. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Tom είναι το πρώτο βήμα σε μια πολύπλοκη ζωή ψευδών, απάτης και φόνου. Ταυτόχρονα, η Marge Sherwood, μια Αμερικανίδα που ζει στην Ιταλία, υποψιάζεται ότι υπάρχουν σκοτεινά κίνητρα πίσω από την ευγένεια του Tom".


Ο σκηνοθέτης του Ripley είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Steven Zaillian. Εκτός από τον Scott και τη Fanning, στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης ο Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf, ο Pasquale Esposito, ο Franco Silvestri, η Eliot Sumner, ο John Malkovich και άλλοι. Η σειρά είναι σε παραγωγή των Scott και Endemol Shine North America σε συνεργασία με την Entertainment 360 και τη Filmrights. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Zaillian, Garrett Basch, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy, Philipp Keel και Charlie Corwin.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*