Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Arnold Schwarzenegger δήλωσε πως τελείωσε για εκείνον η σειρά Terminator

*
Ο Arnold Schwarzenegger δεν θα ασχοληθεί ξανά με παραγωγή της σειράς ταινιών Terminator, όπως δήλωσε προσφάτως. Σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter ανέφερε πως: «κάποιος πρέπει να βρει μια καλή ιδέα. Προφανώς και οι ταινίες Terminator είναι υπεύθυνες για την επιτυχία μου και γι’ αυτό τις βλέπω με μεγάλη αγάπη. Το franchise δεν έχει τελειώσει, αλλά εγώ έχω (τελειώσει). Οι πρώτες τρεις ταινίες ήταν υπέροχες. Η τέταρτη (Salvation) δεν είχε τη δική μου συμμετοχή γιατί ήμουν τότε Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Έπειτα, για την πέμπτη (Genisys) και την έκτη (Dark Fate), ξέραμε από τότε πως δεν ήταν καλογραμμένο το σενάριο». Το Terminator 3: Rise of the Machines είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του Jonathan Mostow και έφερε 400 εκατομμύρια έσοδα στο παγκόσμιο box office. O Schwarzenegger επέστρεψε στη σειρά για το Terminator: Genisys, αλλά ο Tim Miller δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά με το Dark Fate και έτσι η σειρά άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Η έκτη ταινία επανέφερε τον Arnie και την Linda Hamilton αλλά δεν πήγε εμπορικά καλά (122,6 εκατ. στο box office) και έτσι ακυρώθηκαν τα όποια πλάνα για συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*