Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Illumination απαντάει στις φήμες σχετικά με την ανάπτυξη ταινίας The Legend of Zelda

*
Αμέσως μετά την πρεμιέρα της ταινίας The Super Mario Bros. Movie, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες σχετικά με την ανάπτυξη μιας αντίστοιχης παραγωγής για το franchise The Legend of Zelda. Ο Chris Meledandri, CEO της Illumination Studios που δημιούργησε την ταινία του Super Mario, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές, απογοητεύοντας τους fans που ήλπιζαν πως κάτι τέτοιο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.

Η φημολογία έγινε εντονότερη κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, όταν ο δημοσιογράφος Jeff Sneider δήλωσε πως η Universal βρίσκεται κοντά σε μια σπουδαία συμφωνία με τη Nintendo, η οποία έχει να κάνει με τη μεταφορά του The Legend of Zelda στη μεγάλη οθόνη. Όμως, απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για την ώρα.

Η ταινία The Super Mario Bros. Movie έκανε πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2023 και τα συνολικά της έσοδα έχουν ξεπεράσει τα $1,3 δισεκατομμύρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*