Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός της σειράς Peaky Blinders αναστατώνει τους fans: «Η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη»

*
Το Peaky Blinders θεωρείται μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί και ο δημιουργός της, Steven Knight, αναστάτωσε τους fans δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, αλλά και χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, o Knight δήλωσε πως «Φαίνεται απίστευτο που έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Tom Shelby ανέβηκε για πρώτη φορά στο μαύρο του άλογο για να διασχίσει τους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Η παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο τεράστιο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της ομάδας που το έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη».



Οι Peaky Blinders θα αποκτήσουν ένα νέο τηλεοπτικό/κινηματογραφικό στούντιο στο Μπέρμιγχαμ, όπου και θα δημιουργηθούν 700 νέες θέσεις εργασίας. Η κατασκευή του άρχισε με πρωτοβουλία του Knight και εκεί θα γυριστεί η σχετική ταινία, αλλά θα είναι και η νέα τηλεοπτική στέγη του βρετανικού reality Master Chef του BBC. «Μακάρι να μπορούσα να ανακοινώσω όσα έρχονται γιατί υπάρχει μια σειρά από παραγωγές που είναι αρκετά συγκλονιστικές. Υπήρχε πάντα η ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα εδώ στην περιοχή, αλλά έλειπε αυτός ο μεγάλος εσωτερικός χώρος ενός στούντιο. Είναι λογικό να μην χρειάζονται να έρχονται άνθρωποι από το Λονδίνο και το Μάντσεστερ και να κάνουν υπερωρίες», σημείωσε για το θέμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*