Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ian McKellen πρότεινε στον Patrick Stewart να απορρίψει το ρόλο του στο Star Trek: The Next Generation

*
Ο Patrick Stewart δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο Ian McKellen του πρότεινε να μην δεχτεί το ρόλο του Captain Jean-Luc Picard στο Star Trek: The Next Generation. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «όταν του είπα ότι πάω να υπογράψω το νέο συμβόλαιο, μέχρι που με κράταγε από το χέρι για να μην το κάνω. Μου είπε ότι δεν πρέπει να το κάνω και πως έχω πολύ σημαντικότερη δουλειά στο θέατρο αυτή τη στιγμή. Δεν ήθελε να με αφήσει να το αφήσω για την τηλεόραση». Από μεριάς του σημείωσε το ότι ο McKellen είναι από τα λίγα άτομα του χώρου που σέβεται και εμπιστεύεται τόσο πολύ, αλλά τόνισε πως αυτή τη στιγμή θεώρησε ότι ο ρόλος στην τηλεόραση μπορεί να μην ξαναέρθει ποτέ (και λόγω ηλικίας).

Ο ηθοποιός έδωσε σάρκα και οστά στο ρόλο του Picard από το 1987 έως και το 1994 και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις ταινίες έως και το 2002. Στη σειρά Star Trek: The Next Generation, ο Stewart θα εμπλακεί και πάλι με το ρόλο για να δείξει τα πιο πρόσφατα χρόνια του χαρακτήρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*