Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ian McKellen σχολιάζει ότι θα επιστρέψει στο ρόλο του Gandalf στη ταινία “The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” «αν είναι ζωντανός ως τότε»

*
Ο Ian McKellen έδωσε ζωή στον Gandalf στις τριλογίες The Lord of the Rings και The Hobbit, και καθώς ο Peter Jackson επιστρέφει στη Μέση Γη με το The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, πολλοί θαυμαστές θέλουν να μάθουν αν ο ηθοποιός θα επαναλάβει το ρόλο του.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο McKellen απάντησε ξεκάθαρα αν θα επέστρεφε για να υποδυθεί τον μάγο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Andy Serkis και θα κάνει πρεμιέρα το 2026.


Ο McKellen δήλωσε στους Times του Λονδίνου ότι έχει υπόψιν τις «αναταράξεις στη χώρα του Tolkien» και λόγω του ρόλου του στο Player Kings, έχει να «ξυριστεί μήνες».

«Αλλά δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει προσφορά, δεν υπάρχει σχέδιο», πρόσθεσε και απάντησε αστειευόμενος αν θα τον ενδιέφερε να επαναλάβει τον ρόλο του: «Αν είμαι ζωντανός».

Σε συνέντευξή του στο Deadline νωρίτερα φέτος, ο Jackson μίλησε για τους λόγους που η εστίαση στο Gollum είχε ενδιαφέρον.

«Ο χαρακτήρας Gollum/Sméagol με γοήτευε πάντα, επειδή το Gollum αντανακλά τη χειρότερη πλευρά της ανθρώπινης φύσης, ενώ η πλευρά του Sméagol είναι, αναμφισβήτητα, αρκετά συμπαθητική», μας είπε ο Jackson. «Νομίζω ότι συνδέεται τόσο με τους αναγνώστες όσο και με το κινηματογραφικό κοινό, επειδή υπάρχει λίγο και από τους δύο σε όλους μας. Θέλουμε πραγματικά να εξερευνήσουμε την προϊστορία του και να εμβαθύνουμε σε εκείνα τα κομμάτια της διαδρομής του που δεν είχαμε χρόνο να καλύψουμε στις προηγούμενες ταινίες. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιοι θα διασταυρωθούν με το χαρακτήρα, αλλά αρκεί να πούμε ότι θα παραδειγματιστούμε από τον καθηγητή Tolkien». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*