Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Nicolas Cage επιστρέφει ως serial killer στην ταινία Longlegs (trailer)

*
Μετά από μήνες teasing, το πρώτο trailer για το νέο θρίλερ Longlegs με τον Nicolas Cage είδε το φως της δημοσιότητας. Η Maika Monroe (It Follows) παίζει την Lee Harker, μία ταλαντούχο πράκτορα του FBI που της ανατίθεται η άλυτη υπόθεση ενός serial killer. Όσο προχωράνε οι έρευνες και έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, η Lee ανακαλύπτει μια προσωπική σύνδεση με τον serial killer και πρέπει να δράσει άμεσα για να αποτρέψει άλλη μια δολοφονία μέλους της οικογένειας.

Στο ρόλο του serial killer βρίσκεται ο Nicolas Cage και το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει ο Oz Perkins των The Blackcoat’s Daughter και I am the Pretty Thing That Lives in the House. Στο cast περιλαμβάνονται ακόμη οι Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Dauby και Vanessa Walsh.


To Longlegs θα κάνει ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*