Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παραγωγός της σειράς Witcher κατηγορεί το νεανικό κοινό των ΗΠΑ για την πτώση στα νούμερα

*
Η σειρά The Witcher ξεκίνησε στο Netflix με πολύ καλές προοπτικές, ωστόσο στην πορεία τα νούμερα έπεσαν και ο παραγωγός Tomek Baginski φαίνεται πως έχει καταλήξει στην αιτία. Για όσους δεν θυμούνται, ο executive producer της σειράς είχε κατηγορήσει σε πρώτη φάση το αμερικανικό κοινό και τους χρήστες του TikTok, κυρίως στη λογική ότι αντέδρασαν με τη λογική της μάζας. Το Netflix ανακοίνωσε πως ο Henry Cavill σταματάει στην τρίτη σεζόν από το ρόλο του Geralt of Rivia και στη θέση του μπαίνει ο Liam Hemsworth, ξεκινώντας και με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας, ενώ στην πορεία φαίνεται πως ο Cavill είχε αντιρρήσεις για το πως οι παραγωγοί προσέγγιζαν διαφορετικά την ιστορία από τα βιβλία. Η απλοποίηση αυτή των γεγονότων και της ιστορίας φαίνεται πως ήδη έχουν στοιχίσει στην παραγωγή και ο Tomas Baginski μίλησε στο πολωνικό site Wyborcza για το θέμα. Εκεί ανέφερε πολλά περιστατικά από τα παρασκήνια, όπως το γεγονός ότι χρειάστηκαν αλλαγές στο σενάριο όταν ένας από τους ηθοποιούς αρρώστησε και αυτό οδήγησε σε πολύ αμφιλεγόμενες αποφάσεις. Μιλώντας, δε, για τις αλλαγές στο σενάριο σημείωσε πως «πολλές φορές κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο όταν απευθύνεσαι σε μια ευρεία μάζα θεατών με διαφορετικές εμπειρίες, από διαφορετικά μέρη του πλανήτη και ειδικά όταν ένα μεγάλο μέρος του είναι Αμερικάνοι».



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παραγωγός βάζει στο στόχαστρό τους τους νέους θεατές των ΗΠΑ, μιας και σε άλλη συνέντευξη είχε κατακρίνει το κοινό πως έχει συνηθίσει το σύντομο περιεχόμενο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το TikTok. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*