Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Zach Snyder θέλει να σκηνοθετήσει live action ταινία Fortnite

*
Ο Zach Snyder ξεκίνησε την προώθηση της νέας του ταινίας Rebel Moon που θα προβάλλεται στο Netflix, αλλά μίλησε και για το Fortnite!

Ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε πως τον ρωτάει κόσμος για τον τίτλο της Epic Games, καθώς και αν θα ήθελε να σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένο σε αυτόν.


Η πρόθεσή του είναι να κάνει κάτι τέτοιο, αν του προταθεί και του ανατεθεί. Όπως εντοπίστηκε σε μια συνέντευξή του με το Etalk, ο Snyder σημειώνει χαρακτηριστικά πως θα ενδιαφερόταν να συνδυάσει το πάθος του για τη σκηνοθεσία και το παιχνίδι Fortnite, ενώ αποκάλυψε πως προσπάθησε σκληρά να μπουν στο Fortnite skins από το νέο του project.

Το Rebel Moon, από την άλλη, είναι μια νέα διαστημική περιπέτεια για το Netflix. Δείτε μέρος της συνέντευξής του, παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*