Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοταχώς για το νέο “Halloween” σύμφωνα με τη Miramax

*
Δεν μπορείς να «σκοτώσεις» ένα franchise τρόμου για πολύ, και όταν πρόκειται για το Halloween, η Miramax Television λέει ότι τα σχέδια για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Michael Myers προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς τώρα που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του διαβόητου slasher. Η Miramax έχει φιλόδοξα σχέδια να αναστήσει το Halloween ως ενιαίο σύμπαν τόσο για τον κινηματογράφο όσο και για την τηλεόραση, και αυτή η τελευταία εξέλιξη στα πνευματικά δικαιώματα θα είναι μια «δημιουργική επανεκκίνηση» που θα βασίζεται στις ρίζες της πρώτης ταινίας.

«Βρισκόμαστε σε εγρήγορση, είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς. Είχαμε πολλές συναρπαστικές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες με πολλούς πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι πρόκειται να κάνουμε», δήλωσε στο Deadline ο επικεφαλής της Miramax για τα παγκόσμια τηλεοπτικά προϊόντα Marc Helwig. «Ελπίζουμε να οριστικοποιήσουμε τη δημιουργική ομάδα πολύ σύντομα».


Αυτή η νέα εκδοχή του Halloween θα επανεκκινίσει για άλλη μια φορά τον Michael Myers και τον κόσμο του, καθώς ο Helwig πρόσθεσε ότι η πρόσφατη τριλογία ταινιών Halloween σε συμπαραγωγή με την Blumhouse παρείχε μια κατάλληλη κατάληξη για τον Myers μέσα στο πλαίσιο της ιστορίας που ήθελαν να πουν. Απόπειρες για reboots και retcons του Halloween έχουν συμβεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, και όπως και σε αυτά, ο Helwig ανέφερε πόσο καθοριστική είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο John Carpenter για τη δημιουργία της ιστορία και των θεμελίων για το μέλλον.

«Τα θεμέλια είναι η αρχική ταινία, η ταινία του John Carpenter, οι χαρακτήρες αυτής της ταινίας και ίσως μια ομάδα χαρακτήρων στους οποίους δεν έχουμε επικεντρωθεί τόσο πολύ στις πρόσφατες κινηματογραφικές εκδοχές ή έστω σε αρκετές από αυτές», δήλωσε ο Helwig. «Είναι εν τέλει μια δημιουργική επαναφορά και επιστροφή στην αρχική ταινία, σε αντίθεση με το να συνδεθούμε με κάποια από τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές διασκευές».

Η τριλογία Halloween της Blumhouse τα πήγε αρκετά καλά στο box office, αλλά στο είδος του τρόμου, η περσινή κυκλοφορία του “Five Nights at Freddy's” έθεσε ένα νέο σημείο αναφοράς για το κινηματογραφικό στούντιο. Βασισμένο στα cult βιντεοπαιχνίδια, το “Five Nights at Freddy's” απέσπασε 130,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του, που αποτελεί το υψηλότερο παγκόσμιο ντεμπούτο για την Blumhouse. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*