Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Onimusha: Ο Musashi Miyamoto δείχνει τις λεπίδες του στο πρώτο trailer της σειράς του Netflix

To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά anime Onimusha. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 2 Νοεμβρίου 2023 και θα επικεντρωθεί στον Musashi Miyamoto, χαρακτήρα του Onimusha: Blade Warriors. Σκηνοθέτης της παραγωγής είναι ο αμφιλεγόμενος Ιάπωνας δημιουργός, Takashi Miike, γνωστός για τη δουλειά του σε ταινίες με έντονο το στοιχείο της βίας.

Ο Musashi δανείζεται το παρουσιαστικό του από τον διεθνούς φήμης Ιάπωνα ηθοποιό Toshiro Mifune, που έχει πρωταγωβιστήσει σε πολλά φιλμ του Akira Kurosawa, όπως το Seven Samurai και το Rashomon.


“Είναι η αρχή μια έντονης σειράς με ρεαλιστική δράση, όπου η λεπίδα του Musashi κομματιάζει το κακό, καθώς διασχίζει έναν τόπο που μαστίζεται από την πείνα", αναφέρει η περίληψη που παρέχει το Netflix.

Στην παραγωγή της σειράς μετείχε και η Capcom, που κυκλοφόρησε το πρώτο video game του franchise το 2001 και δεν ήταν άλλο από το Onimusha: Warlords.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*