Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρά τα κέρδη, η Amazon προχωράει σε απολύσεις στο Prime Video και τα MGM Studios

*
Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά τμήματα των Prime Video και MGM Studios. Παρά τα τεράστια κέρδη της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Amazon, Mike Hopkins επιβεβαίωσε την παραπάνω δυσάρεστη είδηση μέσω μιας επιστολή που απέστειλε στο προσωπικό, τονίζοντας ότι αυτά τα βήματα είναι απαραίτητα, προκειμένουν να δοθεί προτεραιότητα στις επενδύσεις, για τη μακροχρόνια επιβίωση της εταιρείας. Αφότου προχώρησε σε επισκόπηση όλων των τμημάτων και τομέων της, η Amazon αποφάσισε πως οι περικοπές είναι απαραίτητες. Όσοι χάσουν τη δουλειά τους θα λάβουν πακέτα αποζημιώσης και υποστήριξη για την αναζήτηση νέας εργασίας.


Η είδηση έρχεται μετά από εκείνη για τις απολύσεις προσωπικού στο Twitch, που επίσης ανήκει στην Amazon, η οποία το 2023 προχώρησε σε περικοπές 25.000 θέσεων εργασία σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*