Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Peaky Blinders: Το Netflix ετοιμάζει δύο νέες σειρές spin off

*
Οι fans των Peaky Blinders μπορούν να ενθουσιαστούν, καθώς φαίνεται πως η ιστορία της σειράς δεν έχει τελειώσει και πως ετοιμάζονται δύο νέα spin offs. To Netflix αγκάλιασε το project και βοήθησε τη σειρά να «χτίσει» το κοινό της και πλέον θέλει να δώσει συνέχεια.

Όπως τονίζει το Bloomberg, η δημοφιλής πλατφόρμα ροής θα βάλει τους Peaky Blinders σε μια νέα εποχή που θα εκμεταλλευτούν την εμπορικότητα της δημιουργίας του Steven Knight. Το πρώτο από τα δύο spin offs θα επικεντρωθεί στην Polly Gray της οικογένειας Shelby και τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η αείμνηστη Helen McCrory.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αφορά τα πρώτα χρόνια της ζωής της και θα βοηθήσει τους φίλους της σειράς να τη γνωρίσουν καλύτερα. Η δεύτερη σειρά θα μας φέρει στη Βοστώνη στα μέσα του 20ου αιώνα και θα εξερευνήσει τις επιπτώσεις της εξαγοράς που κανόνισαν Tommy Shelby και Alfie Solomons στην original παραγωγή.

Σε αυτά θα πρέπει να υπολογίσουμε και την ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους και θα λειτουργήσει κάτι σαν επίλογος της 6ης σεζόν ή σαν μια 7η σεζόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*