Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε ταινίες Spider-Man έφτασαν στο Disney+ (trailer)

*
Στο πλαίσιο εμπλουτισμού του περιεχομένου του, το Disney+ ανακοίνωσε την προσθήκη πέντε ταινιών Spider-Man στον κατάλογό του. Συγκεκριμένα, από σήμερα, 21 Απριλίου, μπαίνουν στην υπηρεσία τα Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3 και The Amazing Spider-Man. Στις 12 Μαΐου έρχεται να προστεθεί και το Spider-Man: Homecoming, καθώς και η ταινία Venom. Με τα δικαιώματα της Sony για τις ταινίες να έχουν μοιραστεί σε διάφορες υπηρεσίες, είναι σημαντικό πλέον πως προσφέρονται όλες μαζί σε μία πλατφόρμα και οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να έχουν πολλαπλές συνδρομές. Από κει και πέρα μένει να δούμε τι θα γίνει με μερικές ακόμη ταινίες του franchise που απομένουν, όπως τα The Amazing Spider-Man 2, Spider-Man: Far From Home και Spider-Man: No Way Home. Με τη συνεργασία Sony και Disney, βέβαια, να είναι δεδομένη, ίσως και η ώρα που θα προστεθούν να μην αργήσει πολύ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*