Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο ελληνικό trailer της σειράς The Last of Us από τη Vodafone TV

*
Η Vodafone TV θα προβάλλει επίσημα στη χώρα μας τη σειρά The Last of Us και έβγαλε στη δημοσιότητα το πρώτο ελληνικό trailer της. Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές σε δράση (και στο περιεχόμενο που ξέρουμε ήδη και έχουμε δει εδώ και μέρες από το εξωτερικό), απλά με ελληνικούς υπότιτλους. Όπως σημειώνεται και στην περιγραφή: «Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies. To βασισμένο στο ευπώλητο videogame "The Last of Us" είναι η πλέον αναμενόμενη σειρά για το 2023 από το ΗΒΟ και έρχεται στο το Vodafone TV, κάνοντας ακόμα και τα videogames πια να μοιάζουν αλλιώς».

Προς το παρόν πάντως δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία προβολής στη χώρα μας για τα επεισόδια, σε αντίθεση με το εξωτερικό που πλέον ξέρουμε ακριβώς πότε θα μεταδοθεί τι. Το ευχάριστο πάντως είναι πως τα πρώτα reviews των κριτικών είναι αποθεωτικά και έτσι περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα τις επόμενες μέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*