Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο εντυπωσιακότατο trailer για τη σειρά Fallout του Amazon Prime

*
Εβδομάδα μεγάλων αποκαλύψεων για την αγορά της ψυχαγωγίας μπροστά μας και ένα πρώτο teaser trailer για τη σειρά Fallout του Amazon Prime έκανε την εμφάνισή του. Στο νέο αυτό υλικό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Lucy (Ella Purnell από τα Kick-Ass 2, Maleficent, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Army of the Dead, Yellojackets και Arcane) να επιλέγει να αφήνει την ασφάλεια του Vault 33 για να ανέβει στην επιφάνεια και να ταξιδέψει στην post-apocalyptic έκδοση του Los Angeles.

Η ίδια συναντάει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο με το όνομα Wilzig, στον οποίο δίνει σάρκα και οστά ο Michael Emerson (Lost, Person of Interest) και ο οποίος την προειδοποιεί ότι οι Vault Dwellers δεν συμπεριφέρονται καλά εκτός καταφυγίων και πως θα πρέπει να προσέξει.


Πριν το τέλος του trailer βλέπουμε τον Kyle MacLachlan (Twin Peaks, Dune) που παίζει τον Overseer Hank. Η σειρά Fallout ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020 και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 2024 στο Amazon Prime.

Έχει δημιουργηθεί από τους Jonathan Nolan (αδερφός του Christopher Nolan) και Lisa Joy (Westworld), μαζί με τους Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner που εμπλέκονται ως showrunners.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*