Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Deadpool & Wolverine (Deadpool 3) από το Super Bowl

*
Το πρώτο trailer για την ταινία Deadpool 3 ήρθε στη δημοσιότητα μέσω του Super Bowl και αποκαλύφθηκε πως ο τελικός της τίτλος θα είναι Deadpool & Wolverine. Στο νέο clip βλέπουμε τον ήρωα του Ryan Reynolds να επιστρέφει στη δράση, αυτή τη φορά μαζί με τον Wolverine του Hugh Jackman.

Ένα απλό πάρτι για τον Wade Wilson μετατρέπεται σε σκηνικό απαγωγής και το χάος ξεκινάει εκεί. Το threequel σημαίνει και την επίσημη είσοδο του Wade Wilson στο MCU, ενώ στην ταινία θα συμμετέχουν ακόμη (στο cast) οι Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead και Jennifer Garner (Elektra).


Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο executive producer του Stranger Things, Shawn Levy. Το Deadpool & Wolverine θα κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου 2024, ως μέρος του Marvel Phase 5.



Δείτε το και με ελληνικούς υπότιτλους στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*