Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Presumed Innocent με τον Jacke Gyllenhaal

Το Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για το Presumed Innocent, το επερχόμενο δικαστικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Jake Gyllenhaal. Είναι ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος σε τηλεοπτική σειρά, τρεις δεκαετίες μετά το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε ένα επεισόδιο της σειράς Homicide το 1994: Life on the Street.

Στο trailer βλέπουμε τον Gyllenhaal να υποδύεται τον επικεφαλής αναπληρωτή εισαγγελέα Rusty Sabich, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία μιας συνεργάτιδας του. Η μίνι σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου με τα δύο πρώτα επεισόδια.


Σύμφωνα με τη σύνοψη:

«Η σειρά παρασύρει τους θεατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τη φρικτή δολοφονία που αναστατώνει το γραφείο του εισαγγελέα του Σικάγο, όταν ένας από τους δικούς του είναι ύποπτος για το έγκλημα. Η σειρά εξερευνά την εμμονή, το σεξ, την πολιτική και τη δύναμη και τα όρια της αγάπης, καθώς ο κατηγορούμενος παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια και τον γάμο του.»

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Scott Turow από το 1987, το Presumed Innocent είναι γραμμένο σε σενάριο και παραγωγή από τον επικεφαλής David E. Kelley. Στο δράμα θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Ruth Negga, Bill Camp, Elizabeth Marvel, Renate Reinsve, Peter Sarsgaard, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Nana Mensah, Kingston Rumi Southwick, Matthew Alan και Lily Rabe. Εκτός από πρωταγωνιστής του καστ, ο Gyllenhaal είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Turow, J.J. Abrams, Matthew Tinker, Rachel Rusch Rich, Dustin Thomason, Sharr White και Miki Johnson. Πριν από τη διασκευή του Apple TV+, το μυθιστόρημα μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε ταινία το 1990, με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford ως Rusty Sabich.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*