Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rick Hoffman: «Με χαρά θα έκανα ένα spin-off του Suits»

*
Ο ηθοποιός Rick Hoffman δήλωσε πως θα έκανε με χαρά μια σειρά spin-off του Suits. «Ήμασταν πολύ τυχεροί για όσα ζήσαμε και πόσο ωραία το τελειώσαμε όλο αυτό. Αν ο κόσμος ήθελε να μας ξαναδεί στα γραφεία μας για άλλη μια φορά, σίγουρα θα το έκανα, είτε στο Suits, είτε σε μια σειρά spin-off. Όλο αυτό μου άλλαξε τη ζωή», σημείωσε χαρακτηριστικά στο GamesRadar+.

H δραματική σειρά Suits έπαιξε από το 2011 έως και το 2019 και οι πρώτες 8 σεζόν μπήκαν στο Netflix τον Ιούνιο του 2023, φτάνοντας άμεσα στην πρώτη θέση του πίνακα προβολών. Τα γεγονότα ακολουθούν τον νεαρό Mike Ross (Patrick J. Adams) που γίνεται δικηγόρος χωρίς σπουδές όταν τον προσλαμβάνει ο Harvey Specter (Gabriel Macht), ένας από τους κορυφαίους νομικούς της Νέας Υόρκης.


Στο cast συμμετείχαν ακόμη οι Gina Torres, Sarah Rafferty, Abigail Spencer, Amanda Schull και Meghan Markle.

Ο Hoffman έπαιζε το ρόλο του Louis Litt, ενός δικηγόρου που δεν είχε κανένα ηθικό φραγμό και ήταν μονίμως σε κόντρα με όλο το υπόλοιπο γραφείο και αν και τέτοιος, κατάφερε να γίνει από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*