Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Scott Pilgrim: Το Netflix παρουσίασε το intro και το opening theme της σειράς anime (video)

*
Το Netflix παρουσίασε το intro και το opening theme του Scott Pilgrim, της νέας του anime σειράς που θα βασίζεται στο γνωστό franchise. Όπως αναμενόταν, το υλικό είναι πολύχρωμο και φωτεινό και με την μουσική που μας έχουν συνηθίσει αντίστοιχες παραγωγές. Την μουσική του show έχει αναλάβει η μπάντα Anamanaguchi, τα opening credits έχουν το μουσικό κομμάτι “Bloom” της ιαπωνικής rock μπάντας Necry Talkie.

Στις σκηνές βλέπουμε και μια γάτα που μπορεί να είναι η Gideon.


Στο cast συμμετέχουν οι Michael Cera (Scott Pilgrim), Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers), Aubrey Plaza (Julie Powers), Ellen Wong (Knives Chau), Alison Pill (Roxie Richter), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Kieran Culkin (Wallace Wells), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Mae Whitman (Roxie Richter), Satya Bhabha (Matthew Patel), Brie Larson (Envy Adams) και Chris Evans (Lucas Lee).

Το Scott Pilgrim έρχεται στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*