Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέα εποχή μπαίνει το Kingdom of the Planet of the Apes με το νέο Super Bowl trailer του

*
Το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Super Bowl και βάζει το franchise σε νέα εποχή. Το sequel της ταινίας War of the Planet of the Apes του 2017 λαμβάνει χώρα αρκτά χρόνια μετά με τον Ceaser (Andy Serkis) εκτός δράσης.

Οι θεατές ταξιδεύουν 300 χρόνια μετά με έναν νεαρό χιμπατζή (Noa – Owen Teague) σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Ο κόσμος αυτός έχει κοπεί στα δύο και όλοι ψάχνουν απαντήσεις για ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν.


Ο Noa δεν είναι τόσο σίγουρος ότι η επιθετική στάση απέναντι στους ανθρώπους είναι η σωστή, την ώρα που ο Proximus Caesar (Kevin Durand) λέει το αντίθετο. Μαζί με τον Teague, στο cast συμμετέχουν οι William H. Macy, Freya Allan, Peter Macon και Dichen Lachman.

Τη σκηνοθεσία έχει ο Wes Ball της τριλογίας Maze Runner. To Kingdom of the Planet of the Apes θα κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα στις 10 Μαϊου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*