Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game: The Challenge - Πρώτο trailer για τη μεταφορά της σειράς σε πραγματικό τηλεπαιχνίδι

*
Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις για το cast της δεύτερης σεζόν στο Squid Game, το Netflix δημοσίευσε και το πρώτο trailer μεταφοράς του δυστοπικού game σε reality με την ονομασία Squid Game: The Challenge. Η εξέλιξη αυτή είναι γνωστή εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και πλέον έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Το πρώτο trailer εμφανίστηκε το Σάββατο στο πλαίσιο του νεότερου Tudum event και εκεί είδαμε σκηνές από την προετοιμασία των αγωνιστικών χώρων, αλλά και τις τερατώδεις κατασκευές με τα διάφορα αγωνίσματα, αλλά και τους συμμετέχοντες που θα εμπλέκονται με τις γνωστές πράσινες στολές. Οι 456 παίκτες που δηλώνουν συμμετοχή θα ανταγωνιστούν για το έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων και όσοι αποκλείονται απλά θα γυρνούν σπίτι τους με άδεια χέρια. Η πρεμιέρα του Squid Game: The Challenge έχει προγραμματιστεί τον Νοέμβριο στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*