Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές «έγραψε» το Netflix

*
Στο πλαίσιο των πρόσφατων οικονομικών του αποτελεσμάτων, το Netflix ανακοίνωσε άνοδο των συνδρομητών του και μάλιστα κατά 6 εκατομμύρια λογαριασμούς! Η άνοδος αυτή του 8% σημειώθηκε μετά την καταπολέμηση του διαμοιρασμού κωδικών που αρχίζει να διακόπτεται σταδιακά ανά χώρα και φαίνεται πως το project πάει όπως είχε προβλεφθεί. Όπως αναφέρεται μάλιστα, η διαδικασία αυτή δεν οδήγησε σε ακυρώσεις, αλλά ώθησε περισσότερους χρήστες να κάνουν το δικό τους λογαριασμό. «Οι ακυρώσεις ήταν λίγες και ενώ είμαστε ακόμη στα πρώτα στάδια, είδαμε αρκετά νοικοκυριά να δημιουργούν τις δικές τους συνδρομές ή να αγοράζουν το πακέτο του έξτρα χρήστη», σημείωσε σε αναφορά της προς τους μετόχους η εταιρεία. Το Netflix ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να διακόπτει τη λειτουργία κωδικών που διαμοιράζονται σε νέες χώρες όπως η Ινδία, η Ινδονησία, η Κένυα και η Κροατία και μάλιστα σημείωσε πως εκεί δεν θα προσφέρει τη δυνατότητα του έξτρα μέλους, καθώς ήδη έχει μειώσει τις τιμές της. Τέλος, λόγω της απεργίας σεναριογράφων-ηθοποιών, το Netflix μείωσε τις προβλέψεις επενδύσεών του κατά 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια. Παρόλα αυτά, ο Ted Sarandos δήλωσε πως η εταιρεία δεν ήθελε μια τέτοια εξέλιξη και πως θα κάτσει ξανά στο τραπέζι για να βρεθεί μια λύση στο θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*