Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών «παγώνει» τα πάντα στο Χόλιγουντ

*
Οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ συνεχίζουν την απεργία τους εδώ και αρκετές ημέρες και στο πλευρό τους έρχονται πλέον να προστεθούν και οι ηθοποιοί. Αργά την Πέμπτη ανακοινώθηκε πως το συνδικάτο των ηθοποιών SAG-AFTRA (το μεγαλύτερο, με πάνω από 160 χιλιάδες μέλη) μπαίνει για πρώτη φορά σε απεργία από το 1960 και πλέον σταματούν όλες οι παραγωγές -εκτός από τις κινηματογραφικές- στις ΗΠΑ. Τα αιτήματα σεναριογράφων και ηθοποιών αφορούν κυρίως αυξήσεις στο βασικό μισθό και ποσοστά επί των πνευματικών δικαιωμάτων στις επαναλήψεις, καθώς πλέον στο παιχνίδι έχουν μπει χοντρά οι εταιρείες υπηρεσιών ροής (πχ. Netflix, Disney+). Η πλευράς της Ένωσης Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Παραγωγών (AMPTP) δήλωση απογοητευμένη από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από αυτές. Το Χόλιγουντ έρχεται για πρώτη φορά μετά το 1960 αντιμέτωπο με δύο ταυτόχρονες απεργίες και ήδη πολλοί σταρ δηλώνουν ικανοποιημένη από την απόφαση να συμπλεύσουν με τους συναδέλφους τους. Τα μεγάλα στούντιο ψάχνουν πλέον τρόπο να γεμίσουν το πρόγραμμά τους και όσο η απεργία θα συνεχίζεται, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα προβλήματα τους επόμενους μήνες.



Πηγή εικόνας: freepressjournal.in 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*