Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία The Legend of Zelda: Ο σκηνοθέτης της την θέλει σε στιλ Miyazaki

*
Ο Wes Ball, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας The Legend of Zelda, δήλωσε πως θέλει να την δει να υλοποιείται σε μια λογική που θα θυμίζει τα live action projects του Miyazaki. Ο θρυλικός σκηνοθέτης του Studio Ghibli έχει γράψει ιστορία με την ξεχωριστή του ματιά και φαίνεται πως στο μυαλό του Ball είναι κάτι κοντά στα Spirited Away, Princess Mononoke και Laputa: Castle in the Sky.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Ball ανέφερε πως η ταινία θα περιγράφει μια φανταστική ξεχωριστή περιπέτεια. Από την μεριά του ο Shigeru Miyamoto ανέφερε από την πρώτη στιγμή πως η μεταφορά του Zelda σε ταινία θα χρειαστεί χρόνο και ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σενάριο.


Συγκεκριμένα ανέφερε πως «ακόμη δουλεύουμε το σενάριο και το επόμενο βήμα δεν ξέρουμε με ασφάλεια αυτή τη στιγμή πότε θα γίνει. Το πλάνο μας σίγουρα είναι να προχωρήσουμε άμεσα μόλις τελειώσει και να προσφέρουμε στους fans κάτι μοναδικό. Νομίζω η Nintendo θέλει να προσφέρει τον κόσμο του Zelda σε νέο κόσμο και νομίζω πως θα είναι φανταστική η ταινία. Η ζωή μου με οδήγησε σε αυτή τη στιγμή. Μεγάλωσα με το Zelda». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*