Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικά η Sony δεν θα αφαιρέσει το αγορασμένο υλικό από το Discovery TV

*
Φαίνεται πως η Sony μέτρησε τις αντιδράσεις του κοινού για την αφαίρεση τηλεοπτικού περιεχομένου που έχει αγοράσει από το Discovery TV App και δεν θα το αφαιρέσει. Όπως ανακοίνωσε το PlayStation αρχικά, όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο που είχαν προμηθευτεί οι χρήστες θα αφαιρούταν στις 31 Δεκεμβρίου, αλλά τελικά κατέληξε σε μια νέα συμφωνία για τα δικαιώματα και η οποία επεκτείνει το deal με τον πάροχο του υλικού για τουλάχιστον άλλους 30 μήνες.

Η ιαπωνική εταιρεία σημείωσε πως «αντίστοιχα με άλλες υπηρεσίες, δεν έχουμε τα δικαιώματα για τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο που έχει αγοραστεί από το PlayStation Store. Ωστόσο, συνεργαστήκαμε με την Warner Bros. για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και να προσφέρουμε επέκταση πρόσβασης στους καταναλωτές για τουλάχιστον άλλους 30 μήνες».


Στα shows του Discovery περιλαμβάνονται παραγωγές όπως τα MythBusters, Cake Boss, Deadliest Catch, American Chopper, An Idiot Abroad, Shark Week, How It’s Made, Animal Planet Presents και Street Outlaws. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*