Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Πολύ κοντά στο να μολυνθούν ήρθαν ο Joel και η Sarah

*
Η σειρά The Last of Us έκανε πρεμιέρα στο HBO πριν μερικές μέρες και αυτό που έχουν να λένε οι περισσότεροι έχει να κάνει με το πόσο πιστή είναι στο video game όπου βασίζεται. Υπάρχουν όμως και αποκλίσεις. Μια από αυτές είναι ότι η μόλυσνη των Cordyceps δεν διαδίδεται μέσω των spores. Επιπλέον, διάλογος που αποκαλύφθηκε, ως μέρος του audio review που ετοίμασε το BBC, ανάμεσα στον Joel και την Ellie, ρίχνει φως σε έναν ακόμα τρόπο μετάδοσης του ιού. Προσοχή, ακολουθούν spoilers.

Οι δύο χαρακτήρες συζητούν σχετικά με το πως ξεκίνησε η μόλυνση. Η Ellie λέει ότι κάποιος πρέπει να δαγκωθεί για να μολυνθεί και ρωτάει τον Joel τι πιστεύει πως δάγκωσε τον πρώτο μολυσμένο. Η ίδια πιστεύει πως ίσως ήταν μαϊμου. Τότε ο Joel αποκαλύπτει ότι, αν και κανείς δεν ξερει αν αυτή είναι όντως η πραγματικότητα, τα Cordyceps μεταλλάχθηκαν και εισέβαλαν στη βιομηχανία τροφών, μολύνοντας προϊόντα όπως το αλεύρι και η ζάχαρη.


"Υπάρχουν συγκεκριμένες φίρμες φαγητού που πωλούνται παντού, σε όλη τη χώρα, σε όλο τον κόσμο- ψωμί, δημητριακά...μίγμα για τηγανίτες", είπε ο Ellie.

"Τρως μια ποσότητα και μολύνεσαι".

"Οπότε, το μολυσμένο φαγητό βρίσκετια ταυτόχρονα στα ράφια των καταστημάτων, την Πέμπτη. Ο κόσμος το αγοράζει. Τρώει μαι ποσότητα την Πέμπτη το βράδι ή την Παρασκευή το πρωί. Η μέρα περνάει και αρχίζουν να νιώθουν άρρωστοι. Το απόγευμα, το βράδι χειροτερεύουν. Και αρχίζουν να δαγκώνουν".

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου, ο Craig Mazin και ο Neil Druckmann δήλωσαν στο προαναφερθέν podcast ότι υπήρχαν "ψίχουλα" σε αυτό το επεισόδιο.

Αν θυμάστε, η Sarah ήθελε να ετοιμάσει τηγανίτες για να φάει πρωινό ο Joel αλλά δεν είχε τα κατάλληλα υλικά και οι γείτονες που τελικά μολύνθηκαν τους πρόσφεραν μπισκότα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*