Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτικές σειρές Horizon Zero Dawn, God Of War και Gran Turismo ανακοίνωσε η Sony

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη τηλεοπτικές σειρές για τα Horizon Zero Dawn, God Of War και Gran Turismo. Αυτό γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ενός Q&A session στο πλαίσιο Business Briefing που αφορούσε τη Sony Pictures Entertainment. Η σειρά Horizon Zero Dawn θα προβληθεί στο Netflix, το God of War στο Amazon Prime και η εταιρεία αναζητά τηλεοπτική στέγη για το Gran Turismo.

Τα παραπάνω προστίθενται στις τηλεοπτικές σειρές The Last Of Us και Twisted Metal, όπως επίσης και την ταινία Ghost of Tsushima, η παραγωγή των οποίων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μάλιστα, η Sony επανέλαβε ότι δέκα projects βασισμένα σε franchises του PlayStation βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*