Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2025 θα κάνει πρεμιέρα η The Last of Us Season 2 του HBO

*
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του The Last of Us στο HBO, η Season 2 ετοιμάζεται με μεγάλες φιλοδοξίες. Η ανακοίνωσή της έγινε λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της σειράς στο δίκτυο και σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024. Όπως αναφέρει η σελίδα, ο επικεφαλής του HBO δήλωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ πως η παραγωγή προχωράει στις αρχές του 2024, με στόχο να γίνει η πρεμιέρα της Season 2 μέσα στο 2025.

Δυστυχώς δεν είχαμε κάποια άλλη δήλωση για το θέμα ή και το περιεχόμενο. Ο συνδημιουργός και executive producer της σειράς Craig Mazin, είχε δηλώσει το καλοκαίρι πως η ομάδα του ήταν έτοιμη να προχωρήσει και πως το πρώτο επεισόδιο είχε σχεδόν γραφτεί ως προς τα του σεναρίου.


Ωστόσο, η μεγάλης διάρκειας απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών φαίνεται πως πήγε τα πράγματα αρκετά πίσω και στο The Last of Us. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*