Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max ετοιμάζει σειρά prequel του It

*
Οι ταινίες It: Chapter 1 και Chapter 2, καλύπτουν μια μεγάλη χρονική περίοδο της νουβέλας του Stephen King με τα μέλη του Losers Club να αντιμετωπίζουν τον Pennywise ως παιδιά το 1989 και ως ενήλικες το 2016. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το HBO Max ετοιμάζεται για ένα ταξίδι πριν τα γεγονότα μέσω μια σειράς prequel. Ο τίτλος της θα είναι Welcome To Derry και λέγεται ότι θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60. Με δεδομένο ότι ο Clown Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια, θα γυρίσουμε στο 1962, τη χρονιά που μία ρατσιστική ογάνωση έκαψε το Black Spot nightclub.

Ο Andy Muschietti, σκηνοθέτης των Chapter 1 και Chapter 2, θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στο project, μαζί με τη Barbara Muschietti και το Jason Fuchs, που έχουν γράψει το σενάριο της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*