Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Paramount+ ανακοίνωσε νέα σειρά Jackass

*
O CEO της Paramount Global, Bob Bakish, ανακοίνωσε κατά την πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών της πως έρχεται νέα σειρά Jackass στο Paramount+. Πρόσθεσε πως οι δημιουργοί του σόου έχουν νέες εξωφρενικές ιδέες και φάρσες.

H ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Jackass Forever, της τέταρτης ταινίας του franchise – και της πρώτης μετά από 11 χρόνια – η οποία είχε έσοδα 80 εκατομμύρια δολάρια έναντι των 10 εκατομμυρίων του budget του. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον συνδημιουργό του Jackass, Jeff Tremaine και έγινε πολύ αποδεκτή από κριτικούς και κοινό με πολλούς να την αποκαλούν την καλύτερη στην σειρά.


Δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες, παρόλα αυτά είναι πιθανό στην νέα τηλεοπτική σειρά να επιστρέψουν ο Johnny Knoxville και ο Steve-O όπως και άλλα γνωστά μέλη της σειράς αλλά και νέα μέλη που εμφανίστηκαν στο Jackass Forever. Εδώ περιλαμβάνεται και ο αθλητής Eric Manaka, ο Jasper Dolphin, πρώην μέλος των Odd Future, ο πατέρας του Compston “Dark Shark” Wilson, ο κωμικός και YouTuber Rachel Wolfson, ο Zach Holmes του Too Stupid to Die και ο surfer Sean “Poopie” McInerney, ο νεότερος του cast.

Αχρησιμοποίητο υλικό από το Jackass Forever, όπως bloopers, behind-the-scenes και συνεντεύξεις έχει μονταριστεί σε ξεχωριστό φιλμ με τίτλο Jackass 4.5, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Μαίου 2022 πριν μετακινηθεί αποκλειστικά στο Paramount+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*