Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To sequel του Godzilla x Kong: The New Empire βρήκε νέο σκηνοθέτη στη θέση του Adam Wingard

*
To sequel του Godzilla x Kong: The New Empire πήρε το πράσινο φως μετά την τεράστια επιτυχία του στο παγκόσμιο box office. Όμως, μετά από δύο κερδοφόρες συμμετοχές με τους κορυφαίους τιτάνες του MonsterVerse, ο σκηνοθέτης Adam Wingard δεν επιστρέφει για την τρίτη ταινία. Ως αποτέλεσμα, η Legendary έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Το sequel του Godzilla x Kong προχωράει γρήγορα με ένα νέο πρόσωπο να αναλαμβάνει την καρέκλα του σκηνοθέτη. Η A24 συνεργάστηκε με τον Adam Wingard τον Μάιο του 2024 για να σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία δράσης, Onslaught. Ο ίδιος επιθυμούσε να επιστρέψει για άλλη μια παραγωγή του MonsterVerse, αλλά η συνεργασία του με την A24 δεν του επέτρεψε να αναλάβει τη δουλειά. Έτσι, η αποχώρησή του έδωσε τη θέση της σε έναν άλλο έμπειρο σκηνοθέτη επιστημονικής φαντασίας.


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Grant Sputore θα σκηνοθετήσει το sequel του Godzilla x Kong. Είναι γνωστός για το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς θρίλερ επιστημονικής φαντασίας “I Am Mother”. Η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Hilary Swank έκανε ντεμπούτο στο Sundance και άρχισε να προβάλλεται στο Netflix το 2019.

Ο Grant Sputore θα σκηνοθετήσει το sequel του New Empire, βασισμένο σε σενάριο του Dave Callaham, του οποίου το εντυπωσιακό παρελθόν περιλαμβάνει έργα της Sony και της Marvel, όπως τα Spider-Man: Across the Spider-Verse και Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που αναφέρει το THR, η ταινία που ακολουθεί το “The New Empire” είναι «μια συνέχεια του franchise με επίκεντρο τον Godzilla, τον Kong και μια σειρά άλλων Τιτάνων». Ως εκ τούτου, θα επαναφέρει τον Godzilla ως τον Βασιλιά των Τεράτων και τον Kong ως τον νέο Βασιλιά της Hollow Earth. Το αν κάποιο μέλος του καστ θα επιστρέψει στο επερχόμενο sequel μένει να φανεί.

Τόσο το Godzilla vs. Kong όσο και το Godzilla x Kong: The New Empire βγήκαν στους κινηματογράφους σε δύσκολες περιόδους. Το πρώτο βγήκε αμέσως μετά την πανδημία και έβγαλε 470 εκατομμύρια δολάρια παρά την ταυτόχρονη ημέρα και ημερομηνία προβολής του στο HBO Max (τώρα MAX).

Τέλος, το δεύτερο είχε τον χαμηλότερο προϋπολογισμό (περίπου 135 εκατομμύρια δολάρια) ταινίας του MonsterVerse. Εισέπραξε όμως 567,6 εκατομμύρια δολάρια στη δύσκολη αγορά του 2024 και παραλίγο να ρίξει το Kong: Skull Island με 568,6 εκατομμύρια δολάρια από τον εισπρακτικό θρόνο του MonsterVerse. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*