Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Star Wars: The Acolyte έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 της λίστας τηλεθέασης του 2024 στο Disney Plus

*
Αφού έλαβε εξαιρετικές κριτικές, το Star Wars: The Acolyte ξεκίνησε δυναμικά και εμπορικά από την πρώτη ημέρα προβολής του στο Disney Plus. Κάνοντας πρεμιέρα με δύο επεισόδια, η νέα prequel σειρά απέκτησε σημαντική τηλεθέαση, παρά το γεγονός ότι πολλοί έκαναν review-bombing (επιτηδευμένες αρνητικές κριτικές).

Τα νούμερα τηλεθέασης του Star Wars: The Acolyte στο ντεμπούτο του είναι εξαιρετικά υψηλά, καθώς την πρώτη μέρα έγινε η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Disney Plus για το 2024. Κατάφερε εύκολα να ξεπεράσει όλες τις μεγάλες εκκινήσεις της Disney Plus για τη χρονιά. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα X-Men '97, Echo και Star Wars: The Bad Batch Season 3.


Όπως αναφέρει η Disney (μέσω του Variety), η σειρά συγκέντρωσε 4,8 εκατομμύρια προβολές την πρώτη ημέρα, με μια προβολή να υπολογίζεται «διαιρώντας τον αριθμό των ωρών παρακολούθησης κάθε τίτλου με τη διάρκειά του». Οι προβολές αυτές έχουν επίσης συγκριθεί με την Ahsoka.

Παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης της Ahsoka την πρώτη ημέρα δεν είναι διαθέσιμα, η Disney αποκάλυψε ότι είχε πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες πέντε ημέρες. Αν υποθέσουμε ότι είχε 2,8 εκατομμύρια προβολές ανά ημέρα, το The Acolyte κερδίζει εύκολα, καθώς προηγείται με περίπου 2 εκατομμύρια προβολές.

Οι συνολικές προβολές του μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο θα προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα για τη σειρά, καθώς πολλοί χρήστες πρόσφατα το «βομβάρδισαν» με αρνητικές κριτικές στο Rotten Tomatoes και το Metacritic. Το αν αυτό επηρεάζει την απόδοση της σειράς τις επόμενες ημέρες μένει να το δούμε.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς Star Wars: The Acolyte έχει ως εξής:

«Μια έρευνα για ένα συγκλονιστικό κύμα εγκληματικότητας κατά των Jedi φέρνει έναν σεβάσμιο Jedi Master αντιμέτωπο με μια επικίνδυνη πολεμίστρια από το παρελθόν του. Καθώς προκύπτουν περισσότερα στοιχεία, οι χαρακτήρες ταξιδεύουν σε ένα σκοτεινό μονοπάτι όπου οι δυνάμεις της Σκοτεινής Πλευράς αποκαλύπτουν ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Στο “The Acolyte” πρωταγωνιστούν η Amandla Stenberg ως Osha και Mae, η Carrie-Anne Moss ως Master Indara και ο Lee Jung-jae ως Master Sol. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Dafne Keen, Charlie Barnett και Rebecca Henderson, μεταξύ άλλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*