Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρομακτικό το πρώτο teaser trailer του Evil Dead Rise

Ένα σύντομο teaser δημοσίευσε η Warner Bros. για την επερχόμενη ταινία Evil Dead Rise. Στο video, βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να μιλάει στην – πλέον μεταλλαγμένη σε ζόμπι – μητέρα της και να της λέει πως δεν αισθάνεται καλά. Το slogan που συνοδεύει την σκηνή γράφει “Mommy loves you to death”.

Σύμφωνα με την Warner Bros., η πέμπτη ταινία του franchise μας δείχνει την ιστορία της – κουρασμένης πλέον – Beth, η οποία επισκέπτεται την αδερφή της, Ellie, που μεγαλώνει τρία παιδιά στο πολύ μικρό διαμέρισμά της στο Los Angeles. Η επανασύνδεση των δύο αδελφών, διακόπτεται από την ανακάλυψη ενός μυστηριώδους βιβλίου στα έγκατα του κτιρίου όπου διαμένει η Ellie. Μέσω του βιβλίου, δαίμονες καταλαμβάνουν τα σώματα ανθρώπων και ρίχνουν την Beth σε μια μάχη ζωής και θανάτου, αντιμέτωπη με την πιο εφιαλτική μητέρα που μπορείτε να φανταστείτε.


Ο Lee Cronin είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, με τον Sam Raimi και τον Bruce Campbell σαν παραγωγούς. Το πρώτο Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981. Το σενάριο και την σκηνοθεσία είχε δώσει ο Sam Raimi. Η νέα ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*