Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

True Detective: Ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν, επιστρέφει και η Issa Lopez

*
Το True Detective: Night Country σημείωσε τρομερή επιτυχία και το HBO «άναψε το πράσινο φως» για την πέμπτη σεζόν της σειράς. Μάλιστα, μέσα σε όλα, επιστρέφει και η δημιουργός της σειράς, Issa Lopez. «Από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την προβολή, το Night Country ήταν η πιο όμορφη συνεργασία που είχα στην καριέρα μου», σημείωσε η Lopez και συμπλήρωσε πως «το HBO πίστεψε στο όραμά μου και την ιδέα που είχα με όλους τους συνεργάτες και χαρακτήρες».

Η τέταρτη σεζόν ήταν μια σύνδεση με την πρώτη και ακολουθούσε τις ντέτεκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) σε μια αποστολή να λύσουν το μυστήριο 6 ανδρών που εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη από έναν σταθμό ερευνών στην Αλάσκα.


Στους βασικούς ρόλους συναντάμε ακόμη τους Fiona Shaw, Finn Bennett, John Hawkes, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc, Dervla Kirwan, Anna Lambe, Joel D. Montgrand και Owen McDonnell.

Η τέταρτη σεζόν σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 12.7 εκατ. θεατές, ενώ το τελευταίο επεισόδιο συγκέντρωσε μόνο του 3.2 εκατ. θεατές. Η Issa Lopez θα επιστρέψει ως επικεφαλής του project, σκηνοθέτης και παραγωγός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*