Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ταινία βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά Deadwood

Το ΗΒΟ επιβεβαίωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για την παραγωγή της ταινίας Western Deadwood, η οποία θα βασίζεται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του David Milch. Το Deadwood ακυρώθηκε ξαφνικά ύστερα από τρεις σεζόν το 2006, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η ιστορία του. Στον απόηχο, υπήρξαν κάποια σενάρια για μία ή δύο τηλεταινίες με σκοπό να αποκαλύψουν διάφορες πτυχές της ιστορίας, ωστόσο δεν υλοποιήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο -μέχρι σήμερα.



Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΗΒΟ Michael Lombardo, ο David Milch θα αναλάβει το σενάριο της ταινίας, ενώ ίσως αλλάξει η πλοκή, σε σχέση με την τηλεοπτική σειρά, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και χαρακτήρες που έλαβαν χώρα στις περιοχές της Νότιας Ντακότα της δεκαετίας του 1870. Στο Deadwood, εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων οι Timothy Olyphant, Ian McShane, Brad Dourif και Molly Parker. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Walter Hill βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την καρέκλα του σκηνοθέτη, μιας και είχε σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Maxus
    • Θα ηθελα να δω ενα καλο τελος απο το σεναριο της σειρας,με τους ιδιους ηθοποιους και οχι να αλλαξει..αλλα απο το τιποτα..

*