Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται οι Wild Cards από τον George R.R. Martin

Η σειρά Game of Thrones μπορεί να ολοκληρώνεται το 2018, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάψει και η παρουσία του George R.R. Martin από τη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Universal Cable Productions έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς υπερηρώων με το όνομα Wild Cards, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες από δεκάδες συγγραφείς. Η σειρά ξεκίνησε το 1987, κατόπιν τη συνεργασίας του Martin με τη Melinda M. Snodgrass, που θα ανήκει στην ομάδα των συμπαραγωγών, και διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική σειρά ιστορικών γεγονότων η έναρξη των οποίων έγινε όταν ένας εξωγήινος ιός εξαπλώθηκε ραγδαία. Επιπλέον,κάποιοι από τους επιζώντες απέκτησαν υπερ-δυνάμεις. Τέλος, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα μεταφοράς των Wild Cards στην τηλεόραση. Η πρώτη ήταν το 2011, όταν η Syfy Films αγόρασε τα σχετικά δικαιώματα για την παραγωγή ταινίας βασισμένης στη σειρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*